Uvek težimo ka višem i boljem! Nazovite nas na tel: 065 673 18 92

O nama - "Firma od poverenja"

"NAJEVROPLJANIN" DOO se nikad nije zadovoljavao postignutim, već je uvek težio ka višem i boljem!

Od svog osnivanja, 2011. godine, do danas, preduzeće "NAJEVROPLJANIN" DOO NOVI SAD se može pohvaliti sa sa 11 useljenih stambenih, odnosno stambeno-poslovnih objekata, koji sadrže preko 150 stanova, garaža, garažnih mesta i poslovnih prostora.


 • Istorija firme

  Osnivanje kompanije predstavljalo je logičan sled događaja, nakon dugogodišnjeg prisustva prof. dr Marka Carića u oblasti građevinarstva. Velelepni kompleks koji obuhvata Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment (FIMEK) i Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, obogaćen zelenilom i pažljivo isplaniran do sitnih detalja samo je jedna od ideja koju je prof. dr Carić pretvorio u delo.

  fakulteti-01
  fakulteti-02
  fakulteti-03
  fakulteti-04

  Stambeno poslovni objekat u ulici Ise Bajića broj 4 je 2007. godine nagrađen priznanjem / poveljom za najuspešniju realizaciju na polju arhitektonskog projektovanja od strane žirija Salona Arhitekture u Novom Sadu u organizaciji Društva arhitekata Novog Sada, a ove godine zgradu je žiri portala Gradnja.rs proglasio za jednu od 5 najlepših u Novom Sadu. Fasade zgrada u ulici Maksima Gorkog broj 19 i ulici Vojvode Mišića 2a, prof. dr Marko Carić je "osvežio" nadogradnjom, a kompleks koji krasi Bolmansku ulicu započeo je podizanjem prve zgrade 2010. godine. Sloboda, relaksacija i mir u prirodi koju pružaju naselja Bocke, Čardak i Popovica u blizini Fruške gore, bili su podsticaj za stvaranje vikendica.

  2011. godine je prof. dr Marku Cariću uručena nagrada "NAJEVROPLJANIN" za razvoj preduzetništva. To je i bio podsticaj za osnivanje preduzeća pod ovim imenom, koje možda zvuči neobično, ali krije duboko značenje i smisao. "Želeo sam da svetske principe poslovanja implementiram na našim prostorima", izjava je generalnog direktora Marka Carića.

 • Firma od poverenja

  Generalni direktor i osnivač, prof. dr Marko Carić se od prvog dana poslovanja preduzeća zalaže za beskompromisno poštovanje nekoliko principa, kao što su: vrhunski kvalitet materijala i izvođenja radova, inovativna i funkcionalna arhitektonska rešenja i apsolutna sigurnost. Kada se na to doda da svi projekti poseduju dokumentaciju za izgradnju, a završeni objekti dozvole potrebne za uknjižbu, jasan rezultat je pozamašan broj zadovoljnih kupaca. Samim tim, obistinila se i direktorova vizija da će "NAJEVROPLJANIN" DOO poslovati po principu "dobar glas daleko se čuje".

  Zadovoljstvo naših kupaca nam je na prvom mestu, zbog čega smo se potrudili da im omogućimo komfor stanovanja pažljivim planiranjem svakog dela stana. S obzirom da naše objekte gradimo u skladu sa Pravilnikom o energetskoj efikasnosti, naši kupci ostvaruju veliku uštedu na računima. Neophodan mir pružamo zvučnom izolacijom, a osećaj vedrine prirodnim osvetljenjem hodnika i dvorištima koja su oplemenjena zelenilom. Takođe, s obzirom na sve veći problem sa parkiranjem u gradu, "NAJEVROPLJANIN" DOO se trudi da svakom stanaru obezbedi parking mesto.

  S obzirom da uživamo veliko poverenje među kupcima, veliki broj stanova prodajemo u fazi izgradnje. To daje mogućnost kupcima da i sami učestvuju u kreiranju svog stana, davanjem predloga o izmenama koje su moguće do određene faze izgradnje. Potvrda o ugledu koji imamo je stigla i od "CENTRA ZA ISTRAŽIVANJE MIŠLJENJA KLIJENATA" DOO koji je preduzeću uručio sertifikat "FIRMA OD POVERENJA" za 2016. godinu.

  Prepoznali smo Telep kao naselje koje se konstantno razvija i zbog toga smo se fokusirali na izgradnju objekata u tom delu grada. Doziran odnos urbanosti i tišine su svakako odlika Bulevara Patrijarha Pavla, koji istovremeno omogućuje odličnu povezanost sa ostalim delovima grada. Povećanje broja stanovnika Telepa je već prisutno, a u budućnosti će biti ispraćeno kreiranjem svih potrebnih sadržaja za život, te će odlazak u druge delove grada biti stvar izbora, a ne stvar potrebe.

  Našli smo se i na naslovnoj strani magazina za nove trendove i nove tehnologije u građevinarstvu "Građevinarstvo"

 • Reference i ponuda

  Reference:

  1. Mornarska 42 (višeporodični stambeni objekat) – P+2+Pk-dupleks, 2012. godina.
  2. Šarplaninska 42 (višeporodični stambeni objekat) – P+1+Pk-dupleks, 2012. godina.
  3. Bolmanska 20a (višeporodični stambeni objekat) – P+2+Pk-dupleks, 2014. godina.
  4. Bulevar Patrijarha Pavla 16b (stambeno poslovni objekat) – Po+P+3+Pk, 2014. godina.
  5. Bolmanska 18a (višeporodični stambeni objekat) – P+2+Pk-dupleks, 2015. godina.
  6. Bulevar Patrijarha Pavla 135 (stambeni objekat) – P+3+Pk-dupleks, 2015. godina.
  7. Dalmatinska 32 (stambeni objekat) – P+3+Pk-dupleks, 2015. godina.
  8. Subotička 73-75 (višeporodični stambeni objekat) – P+3+Pk, 2017. godina.
  9. Mornarska 44 (stambeni objekat) – P+2+Pk, 2017 godina.
  10. Banijska bb (višeporodični stambeni objekat) – Su+P+3+Pk, 2018. godina.
  11. Maksima Gorkog 15 (stambeni objekat) – Su+P+3+Pk, 2018. godina.

  U izgradnji:


  U pripremi: